Γενικά

5 αποσμητικά που θα κάνουν τη ζωή σου και όσων βρίσκονται γύρω σου ευκολότερη

5 αποσμητικά που θα κάνουν τη ζωή σου και όσων βρίσκονται γύρω σου ευκολότερη

Έχεις κάνει το ντους σου, ίσως και το δεύτερο της μέρας, νιώθεις φρέσκος και πως τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά, κι όμως θα πάει. Όχι γιατί το λέει ο νόμος του Μέρφι, αλλά επειδή εκεί έξω η θερμοκρασία θυμίζει αυτή της κόλασης και εσύ έχεις ιδρώσει και αρχίζεις να συνειδητοποιείς πως η μυρωδιά του αφρόλουτρού σου έχει δώσει τη θέση της σε μια άλλη, πολύ ασχημότερη. Σε αυτό το σημείο σε πιάνει ένας πανικός. Απορείς γιατί μυρίζει ο ιδρώτας σου και αν όλοι γύρω σου λυπούνται εσένα και τις μασχάλες σου.

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν μυρίζουν οι μασχάλες σου. Ούτε ο ιδρώτας σου. Γενικώς, ο ιδρώτας δεν μυρίζει. Είναι σκέτο νεράκι, που αποβάλλει το σώμα σου από τους ιδρωτοποιούς αδένες, με στόχο να εξατμιστεί για να σε δροσίσει.

Στα μαθηματικά της πολύπλοκης εξίσωσης «κακοσμία» καλό είναι να ξέρεις τα εξής: οι κύριοι ιδρωτοποιοί αδένες καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του σώματός μας. Ωστόσο, το σώμα μας είναι εξοπλισμένο και με έναν δεύτερο τύπο ιδρωτοποιού αδένα, τους αποκρινείς ιδρωτοποιούς αδένες. Αυτοί βρίσκονται κυρίως γύρω από περιοχές με πολλά τριχοθυλάκια, όπως οι μασχάλες. Εκκρίνουν μια λιπαροί ένωση και το πρόβλημα ξεκινάει όταν αυτό το έκκριμα συναντήσει τα βακτήρια που ζουν στις μασχάλες σου. Ναι, το πρόβλημα δεν είσαι εσύ. Ούτε ο ιδρώτας σου. Ούτε οι μασχάλες σου. Το πρόβλημα είναι ότι τα βακτήρια βρίσκουν σε εκείνη την περιοχή την αγαπημένη τους τροφή.

Για αυτό, λοιπόν, σταμάτα να πανικοβάλλεσαι και επένδυσε στα παρακάτω αποσμητικά από το Cretan Physis. Και ψιτ, τώρα το καλοκαιράκι, έχε και ένα μαζί σου στην τσάντα για καλό και για κακό. Για το καλό σου και το καλό των άλλων.

Αποσμητικό Spray STR8 Red Code 48h Freshness

Κρατάει μακριά την κακοσμία, αντιμετωπίζει τα βακτήρια που την προκαλούν, χωρίς να εμποδίζει την έκκριση ιδρώτα. Κρατάει και 48 ώρες.

Αποσμητικό Spray STR8 Freak 48h Freshness

Θα σε κάνει να νιώθεις σαν να βγήκες μόλις από το ντους με τις spicy και ξυλώδεις νότες του. Η προστασία του διαρκεί 48 ώρες και σου δίνει ένα αίσθημα φρεσκάδας. Τι άλλο νομίζεις ότι χρειάζεσαι;

Αποσμητικό Spray STR8 Hero 48h Freshness

Στα πολύ καλά νέα, κρατάει μακριά την κακοσμία, ενώ το άρωμά του μπορεί να λειτουργήσει και ως το καθημερινό σου go-to άρωμα.

Αποσμητικό Bioten Spray Vitamin C (1+1 Δώρο)

Το γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό Bioten Spray Vitamin C προέρχεται από 100% φυσικό εκχύλισμα του φυτού acerola, που είναι πλούσια πηγή Βιταμίνης C. Με άρωμα εσπεριδοειδών σου προσδίδει φρεσκάδα, κρατώντας μακριά τα βακτήρια που προκαλούν κακοσμία.

Αποσμητικό Bioten Spray Clay Minerals (1+1 Δώρο)

Από 100% φυσικό άργιλο: check. Πρεβιοτικά που βοηθούν φυσικά στην ενίσχυση της άμυνας της επιδερμίδας και περιορίζουν τα βακτήρια: check. Έχει υπέροχο φρουτώδες άρωμα με αίσθηση βανίλιας: check.