Γενικά

5 tips και 7 προϊόντα είναι τα «μαθηματικά» για τις βλεφαρίδες των ονείρων σου

5 tips και 7 προϊόντα είναι τα «μαθηματικά» για τις βλεφαρίδες των ονείρων σου

Ένα από τα πρώτα tips ομορφιάς που πήραμε -σχεδόν- όλες ήταν αυτό: με λίγο ρουζ και δυο στρώσεις μάσκαρα είσαι έτοιμη να βγεις από το σπίτι. Ίσως εκεί να οφείλεται το γεγονός ότι οι βλεφαρίδες είναι ένα από τα βασικά σημεία που επικεντρωνόμαστε οι γυναίκες όταν κάνουμε το makeup μας. Αλλά και ο λόγος για τον οποίο δίνουμε προσοχή στα προϊόντα που υπόσχονται να κάνουν το βλέμμα μας ακαταμάχητο. Ευτυχώς, το Cretan Physis κάνει τη ζωή μας κάτι παραπάνω από εύκολη σε ό,τι αφορά τα προϊόντα για τις βλεφαρίδες μας. Τόσο για τη διαδικασία του μακιγιάζ, όσο και για το «μετά», το ντεμακιγιάζ, το οποίο εννοείται πως δεν σκιπάρουμε ποτέ.

Ναι, γενικώς η μάσκαρα είναι το προϊόν που έχει τη δυνατότητα να πάει το eye look μας σε άλλο level. Αλλά δυστυχώς, μπορεί να κάνει και το αντίθετο. Όλες έχουμε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να συνειδητοποιούμε πως έχουμε επενδύσει στο λάθος προϊόν, τη λάθος στιγμή. Τη στιγμή που εφαρμόζουμε την πρώτη στρώση, ενώ έχουμε ήδη αργήσει. Ίσως πρέπει απλώς να αποδεχτούμε πως σε ό,τι αφορά τα προϊόντα για τις βλεφαρίδες μας, καλό είναι να μην αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Λίγη εξάσκηση στην τεχνική, εμπιστοσύνη στο Cretan Physis και η σωστή φροντίδα μετά το ντεμακιγιάζ είναι τα βασικά βήματα που αρκούν για ακαταμάχητο βλέμμα χωρίς ατυχίες και αναποδιές.

Όλα τα “must” για έντονο βλέμμα και υγιείς βλεφαρίδες

Όχι υπερβολές στην ποσότητα

Κανείς δεν είπε πως το να το παρακάνεις με την ποσότητα της μάσκαρα θα κάνει τις βλεφαρίδες σου πιο καμπυλωτές και πυκνές. Ναι, περισσότερο προϊόν δεν σημαίνει και καλύτερο αποτέλεσμα. Πάντα πρέπει να αφαιρείς λίγο προϊόν από το βουρτσάκι πάνω στη συσκευασία πριν το εφαρμόσεις στις βλεφαρίδες. Έτσι, θα έχεις εσύ τον έλεγχο των στρώσεων του προϊόντος που είναι απαραίτητο για το αποτέλεσμα που επιθυμείς και θα καταφέρεις να τις κάνεις ομοιόμορφες, καλοσχηματισμένες και χωρίς κόμπους.

Μην ξεχνάς τις ρίζες

Έχεις και εσύ την τάση να βάφεις τις βλεφαρίδες σου από τη μέση, ξεχνώντας τις ρίζες; Ίσως αυτό να είναι το πρόβλημα. Η σωστή εφαρμογή της mascara ξεκινά από τη ρίζα των βλεφαρίδων, με τις άκρες να ακολουθούν. Έτσι θα φαίνονται πιο πλούσιες και μακριές, ενώ με αυτόν τον τρόπο οι βλεφαρίδες δεν θα πλέκονται μεταξύ τους.

Μην «ανανεώνεις» τη μάσκαρα

Όλες το έχουμε κάνει το λάθος. Στη μέση της μέρας ή της βραδιάς, θεωρούμε πως ένα φρεσκάρισμα στη mascara είναι απαραίτητο για να τονώσει το βλέμμα μας. Ωστόσο το αποτέλεσμα είναι το αντίθετο: πλεγμένες βλεφαρίδες, σπασμένο αποτέλεσμα, μιας και η mascara που εφαρμόσαμε αρχικά έχει ξεραθεί. Αν θεωρείς ότι είναι απαραίτητο ένα πέρασμα στις βλεφαρίδες, προτίμησε να τις ξεβάψεις και να τις βάψεις από την αρχή. Μετάφραση: έχε μαζί σου ένα από τα προϊόντα ντεμακιγιάζ ματιών που θα βρεις παρακάτω.

Επένδυσε στα σωστά προϊόντα, πάντα από το Cretan Physis

Το Cretan Physis κάνει αυτό το βήμα ευκολάκι. Με αρκετούς κωδικούς προϊόντων για τις βλεφαρίδες και τις πιο καλές mascaras της αγοράς, να είναι διαθέσιμες για εσένα με ένα κλικ και να μπορούν να φτάσουν στο σπίτι σου μέσα σε λίγες μόλις ημέρες, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να σκρολάρεις παρακάτω και να δεις ποια ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Σωστό ντεμακιγιάζ και φροντίδα

Τα κορίτσια που ξέρουν από μακιγιάζ, ξέρουν και πόσο σημαντικό βήμα για καλύτερα αποτελέσματα και λαμπερά looks είναι το ντεμακιγιάζ. Ναι, τα πρόσωπά μας είναι ο καμβάς, που χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα αλλά και χρόνο να «αναπνεύσει». Το ίδιο ισχύει και με τις βλεφαρίδες. Λίγο βαμβάκι και οι δυο παρακάτω προϊόντάρες του Cretan Physis είναι ιδανικές, με συστατικά όπως βιοτίνη και λάδι αμυγδάλου, που προστατεύουν την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια.

Extra bonus: ένα εξαιρετικό έλαιο για τις βλεφαρίδες σου (εννοείται το εφαρμόζεις και στα φρύδια), που αυξάνει το μήκος τους, τις ενδυναμώνει και τις θρέφει, αποκαθιστώντας την ελαστικότητά τους.

RPNZL Έλαιο Βλεφαρίδων & Φρυδιών Anaplasis 10ml

Original price was: 12,50€.Current price is: 9,95€.
Κέρδισε 9 Cretanphysis Points

Μας ευχαριστείς αργότερα. Βασικά, το Cretan Physis!