Γενικά

Τα «δώρα της τελευταίας στιγμής» είναι δώρα αγνής αγάπης και έχουμε έξι τοπ επιλογές

Τα «δώρα της τελευταίας στιγμής»

Έχει συμβεί μια παρεξήγηση. Για κάποιο παράξενο λόγο πιστεύουμε πως τα δώρα της τελευταίας στιγμής κρύβουν αδιαφορία. Πως την τελευταία στιγμή παίρνουμε δώρα σε όσους θέλουμε να ξεπετάξουμε. Ξέρετε, τα δώρα της «υποχρέωσης». Πιστεύεται πως τα δώρα αυτά αγοράζονται κάπως στο τρέξιμο, μες στο στρες, σε στυλ «άντε να τελειώνουμε και με αυτό». Ξεκάθαρη παρεξήγηση δηλαδή. Στην πραγματικότητα τα δώρα της τελευταίας στιγμής είναι για πολύ αγαπημένα πλάσματα και επιλέγονται χωρίς ίχνος άγχους, γιατί εξαρχής ξέρουμε πολύ καλά πως θα τα βρούμε στο Cretan Physis.

Τα δώρα της τελευταίας στιγμής, που κάνουμε με την εμπιστοσύνη στο Cretan Physis, που πάντα ξέρουμε πως θα φέρει στην πόρτα μας προϊόντα με τα πιο αγνά υλικά της κρητικής Γης, δεν είναι τα δώρα του ξεμπερδέματος, αλλά του αγνού, ειλικρινούς «νοιάζομαι». Και μάλιστα «νοιάζομαι πολύ». Είναι τα δώρα για τα αγαπημένα μας πλάσματα. Για τη μαμά, που χρειάζεται λίγο self-love, που να μπορεί να βρει με την ευκολία μιας πολυσυσκευασίας. Για τη σύντροφο που έχει συγκεκριμένες ανάγκες και ξέρει πως δεν τις ξεχνάμε ποτέ. Για τον κολλητό, που μεταξύ μας, θα μπορούσε να φροντίσει τον εαυτό του λίγο παραπάνω και χρειάζεται μια ευγενική υπενθύμιση. Για την αγαπημένη συνάδελφο που ξέρει πως δεν θα μείνει ευχαριστημένη με το Secret Santa δώρο που θα της τύχει στο γραφείο. Για την αδερφή μας που μένει στο εξωτερικό και δεν θα είναι εκεί για την ανταλλαγή δώρων, αλλά θα πληρώναμε για να δούμε την έκφρασή της όταν βρει το Cretan Physis πακέτο στην πόρτα της.

Τα δώρα της τελευταίας στιγμής δεν είναι καθόλου της τελευταίας στιγμής. Είναι αυτά τα σετ δώρου από την Cretan Physis, που παραγγέλνεις ένα κάποιο βράδυ πριν τις γιορτές, με ησυχία και ένα ποτήρι κρασάκι στο πλάι και ξέρεις πως θα είναι στην πόρτα σου μέσα σε λίγες μέρες. Αυτά τα έξι σετ δώρου είναι τα δώρα που ξέρεις καιρό τώρα πως προορίζονται για αυτούς που αγαπάς πιο πολύ. Για εκείνους που χρειάζονται γρήγορες λύσεις που δεν χάνουν από ποιότητα. Που σε ενδιαφέρει η κρέμα χεριών, το βούτυρο σώματος, απαλή κρέμα περιποίησης που κουβαλούν στην τσάντα ή στο νεσεσέρ τους να είναι επιλεγμένη από εσένα με pure αγάπη.

Τα παρακάτω σετ δώρου του Cretan Physis είναι εκείνα τα δώρα «της τελευταίας στιγμής» που πλέον ξέρεις και ξέρουμε τι ακριβώς σημαίνουν. Είναι σε υπέροχες χριστουγεννιάτικες συσκευασίες και είναι έτοιμα να φτάσουν στην πόρτα σου και από εκεί στα χέρια των αγαπημένων σου προσώπων. Περιέχουν τα πιο απαραίτητα προϊόντα περιποίησης που χρειάζονται οι αγαπημένοι σου: κρέμα χεριών, σαπούνι και κρέμα σώματος είτε με αργκάν, είτε με μαστίχα, είτε με γάλα γαϊδούρας, είτε με αβοκάντο (για τη φίλη που έχει εμμονή με το αβοκάντο -όλοι έχουμε μια), είτε με ρόδι, το απόλυτο super συστατικό της εποχής. Τα αφήνουμε παρακάτω, ένα για κάθε αγαπημένο σου.

Χριστουγεννιάτικη Συσκευασία Δώρου για Αναζωογόνηση με Γάλα Γαϊδούρας

Χριστουγεννιάτικη Συσκευασία Δώρου για Αντιγηραντική Δράση με Αργκάν

Χριστουγεννιάτικη Συσκευασία Δώρου για Αντιοξειδωτική Προστασία με Ρόδι

Χριστουγεννιάτικη Συσκευασία Δώρου για Θρέψη του Δέρματος με Αβοκάντο

Χριστουγεννιάτικη Συσκευασία Δώρου για την Ανδρική Περιποίηση

Χριστουγεννιάτικη Συσκευασία Δώρου Πολλαπλής Δράσης με Μαστίχα